Her er priserne på den nye Toyota Yaris

Når Toyota Yaris kommer i en ny udgave til maj, bliver det med en prisstigning på knap 10.000 kroner i forhold til den nuværende.

28. marts 2017 af Bil Magasinet


Toyota her netop afsløret priserne på den nye Yaris, som fra maj måned vil kunne fås fra 115.990 kr. Den nuværende Yaris står til 106.995, men umiddelbart er prisforøgelsen pengene værd.

Som den første bil i klassen kommer alle udgaver af den nye Yaris nemlig med en sikkerhedspakke, der bl.a. indeholder automatisk nødbremse ved hastigheder op til 80 km/t., vognbanealarm, samt med automatisk op- og nedblænding af fjernlyset.

Desuden har Yaris fået en omfattende makeover med - ifølge Toyota's egne tal – over 900 ændringer i forhold til den nuværende Yaris. Nye designelementer, bedre køreegenskaber, en ny motor og den nævnte sikkerhedspakke som standard er blot nogle af de mange nyheder.

Danmarks billigste hybridbil

Hybridbilen, der er den mest populære version af Yaris, vil fremover kunne fås fra 169.990 kr. Den nuværende fås fra 155.391, så også her er der en stigning i prisen.

På motorfronten vinker den nye Yaris farvel til den kendte 1.33-liters benzinmotor og hilser samtidig velkommen til en ny og større fire-cylindret 1.5-liters benzinmotor med 111 hk og et gennemsnitligt brændstofforbrug på ca. 22 km/l ved blandet kørsel.

Til trods for den øgede motorvolumen er den nye 1.5-liters motor både mere økonomisk og kraftfuld end sin forgænger. Priserne for den nye Yaris med 1.5-liters benzinmotor begynder ved 144.990 kr.

Det er med såkaldt T1-udstyr, der bl.a. byder på centrallås, regnsensor, halogen- forlygter og sædevarme. Går man et udstyrstrin op til T2, får man endvidere fjernbetjent centrallås, 7” multimedie-skærm med Bluetooth til håndfri mobil og trådløs streaming af musik, bakkamera, læderrat, 4.2” TFT-farveskærm i instrumentpanelet foran rattet med skiltegenkendelse samt projektørforlygter. 

T2- udstyrsvarianten koster fra 142.990 kr. med 1.0-liters benzinmotor.

Mest udstyr får man dog i de to topudstyrede varianter – enten med Smart-pakke til T2 Premium eller i en mere sprælsk udgave kaldet Flavour. Flavour-udgaven kan bl.a. bryste sig med et kontrastfuldt sortlakeret tag, et interiør med farvemæssige detaljer, der matcher bilens lakering, 16” alufælge, bagspoiler, automatisk foldbare sidespejle med varme samt LED-lys for og bag.

Smart-pakken rummer udstyr som bl.a. forrude med ekstra støjbegrænsning, elruder både for og bag, LED-lys for og bag, automatisk foldbare sidespejle med varme, nøglefri betjening og DAB+ radio.

Mindre støj i kabinen

Toyota-ingeniørerne har i videreudviklingen af Yaris Hybrid haft tiltrængt fokus på at reducere støj og vibrationer – særligt under acceleration – bl.a. ved brug af et nyt motorophæng samt nye drivaksler fortil. 

Samtidig skulle justeringer ved både støddæmpere og den elektriske servostyring have forbedret komforten betragteligt og gjort hybridbilens styretøj mere præcist.

Den nye Toyota Yaris kan ses og prøves ved Danmarkspremieren over hele landet til maj. 

Måske er du interesseret i...