© Lynk & Co

Her er de første billeder af Lynk & Co's nye bil

Den går under det eksotiske navn "03". Endelig får vi et billede af den nye konceptbil fra Volvo's søstermærke.

29. april 2017 af Anders W. Vorup
© Lynk & Co


Volvos nye søstermærke, Lynk & Co, viste ved Shanghai International Auto Show en helt ny konceptbil. Bilen kaldes for 03 og er mærkets anden planlagte produktionsmodel.

Den nye konceptbil er en 4-dørs sedan, hvor designet læner sig utrolig meget op ad den tidligere præsenterede crossover-model 01. Forlygterne sidder meget højt, og frontgrillen strækker sig bredt fra den ene til den anden ende. 

Taget er blank-sort, hvilket retter fokus mod den lille hajfinnelignende C-stolpe. Designet er i sig selv ret futuristisk, og der findes mange ligheder fra andre bilmærker. Her tænker vi blandt andet på fronten, hvor der findes ligheder hos Cayenne og Dodge Charger. 

© Lynk & Co


Lynk & Co fortalte i forbindelse med biludstillingen, at alle deres biler fremadrettet vil komme med gratis internetdata og livstidsgaranti. De to elementer er også kun en mindre del af den strategi, der skal hjælpe Lynk & Co med at ændre bilindustrien. 

De promoverer deres biler som ’smartphones på hjul’, hvor du køber bilen på internettet i stedet for hos en forhandler og samtidig med muligheden for et form for abonnement, ligesom vi kender det hos Netflix og Spotify.

Indtil videre er det småt med specifikationer på bilen, men vi glæder os allerede til at høre mere. 

© Lynk & Co

Måske er du interesseret i...