© Koenigsegg

Skal du have job hos Koenigsegg?

Den svenske superbilsproducent har en propfyldt ordrebog og mangler desperat folk til at bygge deres hyperbiler. Så nu har du muligheden for at blive ansat hos Koenigsegg.

27. april 2017 af Mathias Brandt

Lige på den anden side af Øresund ligger den svenske superbilsproducent Koenigsegg, som har fået vokseværk. De står i hvert fald og mangler 40 nye medarbejdere. Det tyder på, at det er hele organisationen, som skal have tilført flere kræfter.

Koenigsegg er en imponerende hyperbilsfabrik, som varetager stort set alt hos dem selv. Lige nu søger de fuldtidsansatte til alt lige fra:

Lakering
Polering
Kulfiberarbejde
Klargøring
Elektronik-ingeniør
Indkøb
Mekaniker
Indkøb
Lagerarbejder
Prototype-tekniker

Du skal dog kunne begå dig på svensk og engelsk, være kompromisløs og kunne indgå i større teams. Til gengæld lover Koenigsegg, at du får en alsidig arbejdsplads med mange muligheder.

Det er specielt succesen med den nye Regera, som er skyld i, at de har travlt. Regera er det svenske ord for 'at regere', og bilen er i virkeligheden en hybrid. Dens 5-liters V8-biturbomotor arbejder nemlig sammen med tre elmotorer efter et nyt princip uden gearkasse, og tilsammen yder de 1.500 hk.

Det er nok til at sende bilen fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder, hvilket er ligeså hurtigt som Agera R og One:1

Du kan se alle jobopslagende her 

Måske er du interesseret i...