Den findes altså: Japansk enhjørning spottet på motorvej!

Vi har før set sindssyge superbiler i politiuniform, men det har stort set altid været biler fra Mellemøsten - specielt Dubai. Men Japan kan også være med.

12. december 2016 af Mathias Brandt


Herhjemme er det vildeste, det danske færdselspoliti kan præstere, en Skoda Superb V6 med 260 hk. Det er en kvik bil, bevares, men på ingen måde sindsoprivende.

I Japan har der i årevis gået rygter om, at det japanske færdselspoliti efter sigende skulle køre rundt i en Nissan Skyline R34 GT-R. Den er blevet fotograferet – men kun meget få gange. Derfor har folk også troet, at der var tale om en udstillingsbil.

Dokumenteret i aktion

Forleden spottede en fyr så politibilen på motorvejen. Og det lader altså ikke til, at den efterhånden gamle bil er gået på pension. Den kørte nemlig afsted med blink og hele molevitten.

Det er selvfølgelig vildt i sig, at den ikoniske sportsvogn bliver brugt som politibil, men en fed detalje er, at den mekanisk skulle være helt original, og alt tyder på, at den også har beholdt sine blot 276 hk. Det gør altså, at den blot har 16 hk mere end det danske politis Skoda Superb V6.

Men vi er altså ikke i tvivl, vi ville klart helst stoppes af en Nissan Skyline R34.

Måske er du interesseret i...