Er du Bil Magasinets nye digitale praktikant?

Drømmer du om en fremtid i mediebranchen, har du en solid interesse for biler, og brænder du for digitale medier? Så er det dig, vi søger til en praktikstilling fra januar 2017.

30. november 2016 af Bil Magasinet

Vi er på udkig efter en ny digital praktikant, som efter årsskiftet kan assistere vores digitale redaktør og journalister med at producere artikler og andet indhold til bilmagasinet.dk.

Du vil blive en del af et stort digitalt team, som omfatter Bobedre.dk, Boligmagasinet.dk, Idenyt.dk, Bilmagasinet.dk, Mmm.dk og Maaltid.nu. Du får dine egne ansvarsområder og mulighed for at skrive artikler, arbejde med sociale medier, communities, video og andre spændende projekter.

Vi har en masse interessant i støbeskeen, så vi vil godt garantere, at det bliver både lærerigt og sjovt.

Her kan du se, hvad vores nuværende juniorreportere blandt andet har fået tiden til at gå med:

Vi forventer, at du er pligtopfyldende, brænder for online kommunikation og journalistik – og selvfølgelig for biler. Du mestrer det danske sprog på skrift og ikke er bange for ord som CMS, SEO, Photoshop eller Google Analytics.

Praktikstillingen er ulønnet, men foruden en solid mængde faglig erfaring tilbyder vi gratis frokost i vores kantine, hvor vores meget dygtige kokke sørger for de daglige lækkerier. 

Det er et krav, at du er i gang med en relevant uddannelse og har mulighed for at være i praktik i minimum 3 måneder. Arbejdstiden vil være mellem 35 og 37,5 timer om ugen, og praktikken skal være meritgivende ift. din uddannelse.

Periode: Vi søger praktikanter, der kan begynde primo januar 2017.

Lyder det som praktikstillingen for dig, så send straks dit CV og en ansøgning til [email protected] I emnefeltet skal du skrive “Praktikant til det digitale Bolig- og Mandeteam”. Og husk i mailen at angive, at du ønsker at være i praktik hos Bil Magasinet.

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler, så søg gerne så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Obs! Stillingen er på Frederiksberg i København.

Måske er du interesseret i...