Efter Bil Magasinets mislykkede mission: Nu kan du få større frihed for 450 kroner

Det pibler frem med elbiler over alt i København. Senest var det Din Bybil som sendte 450 biler på gaden, så folk kan komme rundt i bil – uden selv at eje en. Nu udvider de konceptet.

4. december 2016 af Bil Magasinet

Nogle af jer husker sikkert, da vores to juniorreportere Daniel og Mathias tog en “Din bybil” til Skagen og retur igen på 24 timer (+/- 20 minutter). Dengang var ordningen således, at de 24 timer talte et døgn, altså fra 00.00 til 23.59 samme dag.

Derfor blev Daniel og Mathias nødt til at hente bilen ved midnat og aflevere den retur senest 23.59.

Det var bestemt ikke en optimal løsning, men det har Din Bybil lavet om på nu. For nu kan man bruge Din Bybil i 24 timer for 450 kr. uanset, hvornår man starter sin tur - det synes vi er en super god ide. Så nu gælder de 24 timer altså efter, at du har startet din tur - uanset hvornår på døgnet du starter turen.

Udvider parkeringszoner

Du må køre, hvor du vil, men hvis du vil af med bilen og stoppe betalingen, skal det ske inden for et bestemt område i hovedstaden. Men også dette område er nu blevet udvidet.

Den 15. november blev Zonen udvidet med DTU 's campus i Lyngby, som giver de studerende, medarbejdere og beboere i området muligheden for at benytte sig af Din Bybil til og fra resten af zonen.

Fra d. 1 december kunne man i en Renault Zoe fra Din Bybil også køre til, fra og rundt i Gentofte kommune. Så skal du et smut nordpå, kan du nu tage Din Bybil til Ikea, Bakken eller noget helt tredje.

Se videoen, hvor vores juniorrapportere testede konceptet:

Måske er du interesseret i...