Dusør 100.000 kr. – hjælp Peter med at få sin elskede Mercedes 190 SL tilbage

I en garage lige uden for Aarhus er en sjælden Mercedes 190 SL blevet stjålet, hvilket har fået Peter Fredsted til at udlove en dusør, så han kan få sin elskede bil retur.

6. oktober 2017 af Mathias Brandt

Den 22. september var der ubudne gæster på besøg på Peter Fredsted’s værksted ved Beder lige syd for Aarhus. Her stjal de en af Peters vigtigste ejendele – hans Mercedes-Benz 190 SL.

"18 års familiehistorie er pist væk.", fortæller Peter Fredsted til Bil Magasinet. Det han håber på nu er, at nogen ved, hvor den befinder sig. Et tip, som får bilen hjem i garagen igen, udløser en dusør på 100.000 kr., og Peter vil med glæde betale det store beløb for at få bilen hjem igen.

Da Peter købte bilen for 18 år siden var den lakeret i sølv og trængte generelt til en kærlig hånd, men med hænderne skruet ordentligt på, gik Peter i gang med at restaurere bilen tilbage til perfekt stand, hvilket også inkluderede en omlakering, så bilen kom tilbage til den oprindelige cremehvide farve.

I Peters øjne er 100.000 kr. en lille pris at betale for at få familiens ekstra ’barn’ hjem igen. 

"Det handler langt mere om minder og følelser end økonomi. I de 18 år jeg har haft bilen, er bilen blevet brugt til alt fra konfirmation og studenterkørsel", fortæller han.

Peter har ingen idé om, hvor den kan være endt henne, men han frygter selvfølgelig det værste, hvilket er, at den kan være røget afsted til en udenlandsk samler. I følge Peter Fredsted ligner det bestillingsarbejde, hvor tyvene er gået helt specifikt efter den bil.

Peter’s datter har bl.a. brugt Facebook til at gøre opmærksom på tyveriet, hvilket har ført til over 22.000 delinger. Indtil videre har det desværre ikke resulteret i tips, der har fået bilen tilbage. Politiet behandler det som et almindeligt biltyveri og har ikke tænkt sig at sætte ekstraordinære ressourcer på efterforskningen. Så derfor håber Peter på din hjælp.

Hvis du ved noget, kan du kontakte Peter Fredsted på telefon: 20486727 eller via mail på [email protected] 

Måske er du interesseret i...