Den nye Porsche Panamera Sport Turismo er lige på trapperne

Panamera er ikke ligefrem Porsche's flotteste model. Men nu får bilen endelig den form, som alle har ventet på, og den er lige om hjørnet.

23. januar 2017 af Mathias Brandt

Snart får Porsche Panamera den form, som den altid har fortjent. Ifølge det engelske magasin CAR, som har talt med Dr. Stefan Utsch, der er salg- og marketingsdirektør for Porsche Panamera, så bekræfter han, at den nye Sport Turismo er på vej – langt tidligere end vi havde regnet med.

Den skulle efter sigende allerede blive vist til dette års internationale biludstilling i Genéve, der løber fra d. 9. til 19. marts.

Porsche Panamera har altid delt vandene, og selvom bilen er fantastisk, så har det ikke altid været det mest harmoniske design. Den nye Panamera er dog en klar forbedring i forhold til den første generation. Men der er næppe tvivl om, at en stationcar-version kun vil gøre Panamera flottere at se på.

Vi allerede set et ganske fornuftigt bud på formen, da Porsche tilbage i 2012 viste os Panamera Sport Turismo. Ud fra de spionbilleder og videoer, vi har set af bilen, så tyder meget på, at den produktionsklare bil kommer til at ligne konceptet fra 2012 rigtig meget. Det forventes, at den nye Sport Turismo bliver introduceret med samme typer af motorer, som den almindelige Panamera. 

Porsche Panamera har altid solgt rigtig fint - specielt på det amerikanske marked. Den nye Sport Turismo er i langt højere fra henvendt til det europæiske marked, hvor specielt de tyske kunder er vældig glade for stationcars. Stationcar eller ej, så er vi ikke i tvivl om, at den nye Sport Turismo bliver den flotteste Panamera nogensinde. 

Måske er du interesseret i...