Dansk pris på Audi RS Q3 Performance

Audi har nu afsløret prisen og åbnet for ordrebøgerne til den hidsige RS Q3 Performance, der klarer 0-100 km/t på samme tid som en Porsche Cayman GT4.

9. marts 2016 af Christian Thestrup

Audi er nu klar til at tage imod ordre på den nye Audi RS Q3 Performance, der lige har haft premiere på biludstillingen i Genéve. RS Q3 Performance er det tredje medlem af RS Performance-familien, og bilens centrale element er Audis femcylindrede motor, der har været kåret som ”International Engine of the Year” i sin klasse seks gange i træk.

I forhold til RS Q3 har Audi øget 2.5 TSFI-motorens ydelse med 27 hk mere power, så den når fra 0 til 100 km/t på 4,4 sek. og har en tophastighed på 270 km/t. Ved blandet kørsel er brændstofforbruget opgivet til 11,6 km/l, mens CO2-emission ved blandet kørsel er 203 g/km.

Og så er der lige prisen. De begynder ved 932.890 kr. Herefter kan du begynde at hælde ekstra-udstyr på, men så har du altså også en luksus-SUV, der får alle de andre på genbrugsstationen til at måbe om søndagen. Ellers er der flere andre muligheder, for Audi har haft travlt med at sende SUV'er på markedet på det seneste.

Du kan for eksempel vente på, at Audi offentliggør prisen på SQ7 TDI, der har 435 hk og 900 Nm – eller du kan vælge en anden af tyskernes nye giganter, nemlig den nye Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro, men her bliver du desværre ikke belønnet for at være miljø-bevidst – ikke når man ser på bilens pris, i hvert fald. 

Måske er du interesseret i...