Tesla Model S P90D
Tesla Model S P90D

Book en Tesla som lejebil

Biludlejningsselskabet Sixt har købt 150 eksemplarer af Tesla Model S og vil leje dem ud til danske kunder

22. januar 2016 af Bil Magasinet

Sixt Biludlejning har placeret en ordre på 150 Tesla S-modeller hos den danske Tesla-importør. Planen er at tilbyde elbilen som lejebil til danske kunder på to måder: Som traditionel lejebil med månedlig leje og som en pakkeløsning, hvor man lejer bilen i tre, seks eller ni måneder, og får udgifterne til leje retur, hvis man køber bilen efter endt lejeperiode.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel efter at køre Tesla på mere fleksible vilkår og med mulighed for købsoption efter endt lejeperiode. Det giver kunden en chance for at opleve fordelene ved en Tesla inden køb. Tesla S bliver en del af vores nye 2016-koncept: Sixt Luxury Cars,” forklarer Philip Schack, adm. direktør for Sixt.

Sixt MixLeje

Konceptet "rent & buy" er udbredt i USA og kommer nu til Danmark. Meningen er, at man kan prøve at have en ny bil over en længere periode inden man træffer beslutningen om at købe den. Hvis man køber den, trækkes udgifterne til leje fra købsprisen. Priserne begynder ved 14.995 kr. kroner om måneden for en Tesla Model S P70 til en købspris på 689.925 kr. Pakken indeholder:

* Fri strøm hos Clever og Tesla Superchargers
* 1.500 km om måneden
* 3,6 eller 9 måneders lejeperiode. Ingen binding efter valgt periode
* Kaskoforsikring med selvrisiko på 5.000 kr.
•  Vejhjælp
•  Levering 7–10 dage 
• Krav om depositum, men ikke udbetaling

Det er også muligt at leje Model S P85 og P90 mod en merpris. 

 

Tesla som lejebil

Her lejer man en Tesla Model S70, S85 eller S90 fra 9.995 kr./måned med 40.000 kr. i udbetaling – eller for 15.000 kr./måned uden udbetaling. Der er 1.500 km pr måned, fri strøm hos Clever og Tesla og forsikring med i prisen.

"Tesla er stolte over denne ordre. At Sixt foretager et køb i denne størrelsesorden er ikke blot imponerende men en solid understregning af firmaets CSR profil og fremsynethed,” siger Peter Bardenfleth-Hansen, Nordisk Direktør for Tesla Motors.

Læs også: Her er Teslas nye Model 3

Måske er du interesseret i...