Billig jul i elbilen: Her får du gratis opladning

Det bliver billigt at komme hjem til jul, hvis du har en elbil til rådighed. Henover jul og nytår kan der tankes kvit og frit hos landets største operatør.

15. december 2016 af Bil Magasinet

Eon tilbyder igen i år gratis hurtigopladning til alle elbilister i juleferien. I perioden fra den 23. december 2016 til 1. januar 2017 – begge dage inklusiv – kan alle elbilister tanke gratis strøm fra vedvarende energi på en af de 40 hurtigladere opstillet langs motorvejsnettet og flere steder i København og Aarhus.

Elbilister skal blot angive koden: ”2412” på hurtigladerens display, hvorefter de kan tanke uden beregning.

– Vi vil gerne skabe ekstra opmærksomhed om de mange lademuligheder, vi har i Danmark, og dette er en måde at gøre det på. Samtidigt vil vi gerne vise lidt julesind og tilbyder derfor gratis strøm på vores hurtigladere i hele juleferien, hvor mange jo skal rundt i landet for at fejre jul med familie og venner. Sker det i elbil, er det altså muligt at komme afsted helt gratis og spare lidt på julebudgettet, siger Susanne Tolstrup, kommunikationschef i Eon Danmark.

Alle hurtigladerne oplader med strøm fra vedvarende energi og kan lade elbiler op til 80% på bare 20-25 minutter. Hver hurtiglader kan lade to elbiler ad gangen. Med Eons 'e-Mobility'-app er det ligeledes muligt at se driftstatus og tilgængelighed på hver enkelt oplader i netværket.

Se eller gense turen, hvor Daniel og Mathias fra redaktionen tog på et 24-timers roadtrip tur/retur til Skagen i en Renault Zoe: 

Måske er du interesseret i...