Allerede sidste år lå det fast, at programmet ikke ville fortsætte med de daværende værter. Nu er et nyt hold på plads.

BBC forsøger igen: Det amerikanske Top Gear får nyt navn og nye værter

Den amerikansk udgave af Top Gear har aldrig været en succes, men nu forsøger den britiske TV-station endnu en gang med nye værter og et "drastisk" navneskift.

28. marts 2017 af Esben Skrumsager


Med lukningen af "Top Gear USA" så det ud til, at endnu et søm var slået i det tidligere så succesfulde programs kiste. Men nu genopliver BBC den amerikanske pendant til Top Gear med tre nye værter og et nyt navn.

Navnet ændres ganske drastisk fra det tidligere "Top Gear USA" til det nye "Top Gear America". Der må vist have været en dygtig numerolog på spil i processen her.

Besætningen udgøres nu blandt andet af skuespilleren Wiliam Fichtner, der er kendt fra film som Armageddon og The Dark Knight. I det hele taget er han en skuespiller, der ofte er set i skurkeroller, så det bliver spændende at se ham fra en helt anden side, når han indtager værtsrollen på det ikoniske bilprogram.

Den næste tredjedel af trioen udgøres af motorjournalist Tom "Wookie" Ford, som i en langhåret og skægget udgave vil kunne genkendes som vært på programmet Fifth Gear.

Fichtner (tv), Brown (øverst) og Ford (nederst) er de nye ansigter på den amerikanske udgave af Top Gear.

© BBC America

Ved siden af Fichtner og Ford finder vi dragrace-kører Antron Brown, der mest af alt er kendt for en episode, som gik grueligt galt, men som heldigvis endte lykkeligt, da han selv var i stand til at gå fra racerbanen. Herunder kan du se en video af episoden.

Måske er du interesseret i...