©bilmagasinet.dk

Reportage: Sådan kører Ferrari FF

Bil Magasinet er bag rattet af den nye FF - og til eksklusiv verdenspremiere på Paganis nye vidunder

18. april 2011 af Bil Magasinet

Indholdet fortsætter efter annoncen

De populære og ekstremt velbesøgte amerikanske nyhedstjenester for bilentusiaster, Jalopnik og World Car Fans, bragte Bil Magasinets videoindslag fra den internationale pressepræsentation af Ferrari FF, og nu kan du læse historien og se de fantastiske billeder fra vores første møde med den firehjulstrukne Ferrari.

Journalist og fotograf Søren Juul har skrevet en medrivende rapport fra mødet suppleret af en række billeder af international standard, der efter at have været igennem Bil Magasinets faste billedbehandler og layoutere udgør en artikel, vi glæder os til at præsentere for vore læsere.

Bil Magasinet nr. 236 indeholder også en reportage fra den eksklusive præsentation af Pagani Huayra, der ellers kun var åben for potentielle kunder og rigmænd, og så henter vi gæsteanmelderen Heino ind for at vurdere den nye Peugeot 508 op mod VW Passat.

Bil Magasinet nr. 236 udkommer 20. april 2011 til 49,95 kr.©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk©bilmagasinet.dk

 

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen