Mød redaktionen på Bil Magasinet

Her er biltosserne, der står bag Bil Magasinet.

13. april 2015 af Bil Magasinet

Mikkel Thomsager - chefredaktør

50 år godt og vel og redaktionens Grand Old Man. Var med til at starte magasinet i 1991 og har holdt fast i drømmejobbet lige siden. Har skriver lige gerne om Ford som Ferrari, tager begge dele lige alvorligt og elsker grundlæggende motorjournalistik. Han er flydende i bornholmsk, taler det gerne og kan slet ikke lade være, når han er i Sverige. Hans primære bil er en Volvo V70, 2008, som han har haft siden 2009, men det er kun fordi penge og privat bilinteresse er kørt andre veje. I 2015 skiftede han sin nok så elskede Caterham Super Seven, 1983 ude med en Ferrari 360 Spider 2003. 

Af og til optræder han som en vis hr. A. Hansen. I givet fald har han gerne et kamera i hånden.

Biler: Volvo V70 2,0 2008, Ferrari 360 Spider 2003

Drømmebil Jaguar E-Type
[email protected]
Esben Skrumsager
Esben Skrumsager © Bilmagasinet.dk

Esben Skrumsager, digital redaktør

På alt for mange motorcykel-salgsannoncer står der i begrundelsen, at den sælges på grund af familieforøgelse og deraf manglende tid til at køre på to hjul. Esben har det lige modsat. En uge efter han blev far, købte han sig en motorcykel, og han har brugt den flittigt lige siden. Han har dog også en BMW 3-serie, som kan indeholde barnevognen.

Esben er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har blandt andet arbejdet som redaktør på Ekstra Bladets og Jyllands-Postens bilsektion. De seneste seks år har han testet biler på freelancebasis for diverse danske medier – herunder Bil Magasinet – men i foråret 2016 fik vi Esben tilknyttet magasinet som digital redaktør, hvor han står for at holde vores hjemmeside og sociale medier opdateret med alt fra nyttige tips og interessante nyheder til underholdende og skøre videoer.

Biler: BMW 318d Touring (2009). Herudover en Suzuki GS500E (2002).

Drømmebil: Porsche Carrera GT

Følg Esben på Instagram eller skriv til [email protected]

© Søren Juul
Anders Richter
Anders Richter © bilmagasinet.dk

Anders Richter - redaktionschef

28-årig østjyde, der indledte sin karriere på Bil Magasinet i 2009 som journalistpraktikant. Efter at være uddannet på Danmarks Journalisthøjskole arbejdede Anders på Ekstrabladet, før det lykkedes os at headhunte ham til daglig leder af produktionen. En mand, der konsekvent køber en Porsche, fordi han kan lide den, kan vi kun ansætte! Anders lavede en klassikerartikel til Bil Magasinet med en Porsche 944 Turbo, og blev så begejstret, at han købte den. Senere lavede han stort set samme stunt, da han købte en Porsche 996 Turbo.

Biler: Porsche 944 Turbo, Porsche 996 Turbo, BMW 750i (1988). Herudover en Moto Guzzi V7 Sport fra 1973 og en BMW M3 E36 3,2 


Steen Bachman - Børsen-redaktør 

47 år og oprindeligt østjyde. Vidste du, at Mercedes-Benz W124 er en af verdens fedeste biler? Hvis ikke, så tag en snak med Bachmann, der udover at tage sig af artikler til Bil Magasinet, Bil Revyen, Brugtbil Guiden og Firmabilen Børsen, taler rørstrømsk om charmen ved gamle lortebiler renoveret i Polen - eller store, gamle amerikaner-lokummer med V8-motor. Har tre døtre opkaldt efter Lotus-modeller og er at finde på Le Mans hvert år. Og så skriver han også børnebøger - naturligvis om biler!

Bil Mercedes-Benz E300 (W124)
Drømmebil
Mercedes-Benz E500 (W124)
[email protected]

Søren Juul - journalist

32 år og fra Sydsjællaaaand. Indledte sin karriere som mekanikerlærling på et Fiat/Alfa værksted, men skiftede skruenøglen ud med en skolebænk. Havnede i 2005 på Bil Magasinet som rookie, og senere journalist og (mester)fotograf. Formår på besynderlig vis at krejle de sjove biltest til sig - under påskud af, at han nok skal tage billederne. Tager sig af biltest, målinger og fotografering på bladet. Elsker bacon og superbiler, og har et anstrengt forhold til offentlig transport og elbiler.

Bil Nej, Søren bruger primært sin løn på flæsk og bajersk øl.
Drømmebil
Ferrari F40
[email protected]

Frederik T. Frey - journalist 

30-årige Frederik måtte havne på Bil Magasinet med dén opvækst. Hans stedfar er gode gamle Flemming Haslund, der var chefredaktør for Bil Magasinet i starten af 1990'erne. Frederik er præget fornuftigt fra drengeårene, og har i dag en BMW E36 Coupé, nærmere bestemt en 318is. Om den skriver han:

– BMW 318is E36 Coupé er i mine øjne den næstbedste 4-cylindrede BMW. Den bedste er naturligvis den originale M3 E30 fra 80’erne. Jeg har aldrig været vild med biler, der gjorde sig i disciplinen: At køre stærkt i en lige linje. Så da jeg skulle vælge mellem en sportslig 318is med M-gener og f.eks. en “komfortabel” og indrømmet hurtigere, 323i med en 6-cylindret rækkemotor under hjelmen, var jeg ikke i tvivl; jeg er mere til sving end til striben. Det helt perfekte kompromis mellem dynamik og kræfter, som jo er en fuldblods BMW M3, var der nemlig ikke penge til. Min sølvfarvede 318is taler direkte til mig. Omdrejninger, sugemotor og mellemgas er lige min kop the.

Biler BMW 318 is E36 Coupé, 1998
Drømmebil
BMW M3 GTR
[email protected] 

Mathias Larsen
Mathias Larsen © bilmagasinet.dk

Mathias Larsen - Art director

40-årige Mathias er placeret på redaktionen af Ferrari for at promovere mærkets gade- og racerbiler, merchandise og offentlige omdømme. Han leverer dagligt Ferrari-nyheder internt på redaktionen for at fremme opmærksomheden over for bilmærket, og har iøvrigt ansvaret for, at Bil Magasinet holder den højst mulige internationale layout-standard. Er far, og har italiensk privatbil.

Biler Fiat Punto 1,2, 1998, købt for 5.000 kr.
Drømmebil
Ferrari 458 Italia Spider (hvad ellers?) 

Mikael L. Wilken
Mikael L. Wilken © bilmagasinet.dk

Mikael L. Wilken - Repro-specialist

Mikael redder ALT, så længe det er skarpt. Bare spørg Bachmann, der betjener et kamera som en tumpe, eller Søren Juul, der kommer med otte billeder og liiige skal have dem sat sammen. Privat kører Mikael motorcykel, men han har dog kørekort til bil. Michael behandler alle typer billeder på Wilken Retouch.

 

Klik her, hvis du har gode idéer til artikler i Bil Magasinet

Måske er du interesseret i...