Mød redaktionen årgang 2015

Her er biltosserne, der står bag Bil Magasinet

13. april 2015 af Bil Magasinet

Indholdet fortsætter efter annoncen

Mikkel Thomsager, chefredaktør  

50 år. Redaktionens Grand Old Man var med til at starte magasinet i 1991 og har holdt fast i drømmejobbet lige siden. Kan på flydende bornholmsk docere i timevis om det smukke i Fiat Multipla og fortræffelighederne ved de engelske, motoriserede stilladser kaldet Caterhams. Har tre sønner og en mystisk dobbeltgænger ved navn A. Hansen.

Biler Caterham årg. 1983, Volvo V70 2,0 (som hans kone ikke vil af med)
Drømmebil
Jaguar E-Type
[email protected]

 

Anders Richter, redaktionschef

Anders Richter
Anders Richter ©bilmagasinet.dk

27-årig østjyde, der indledte sin karriere på Bil Magasinet i 2009 som journalistpraktikant. Efter at være uddannet på Danmarks Journalisthøjskole arbejdede Anders på Ekstrabladet, før det lykkedes os at headhunte ham til daglig leder af produktionen. En mand, der konsekvent køber en Porsche, fordi han kan lide den, kan vi kun ansætte! (Anders lavede en klassikerartikel til Bil Magasinet med en Porsche 944 Turbo, og blev så begejstret, at han købte den).

Biler Porsche 944 Turbo, BMW 750i (1988). Herudover en Moto Guzzi fra 1973 og en halv BMW M3 (E30)
Drømmebil
Ferrari 250 GT Lusso
[email protected]

 

Steen Bachmann, årbogsredaktør

 

47 år og oprindeligt østjyde. Vidste du, at Mercedes-Benz W124 er en af verdens fedeste biler? Hvis ikke, så tag en snak med Bachmann, der udover at tage sig af artikler til Bil Magasinet, den daglige drift af www.bilmagasinet.dk, bilstoffet på Søndagsavisen, Bil Revyen, Brugtbil Guiden og Firmabilen Børsen, taler rørstrømsk om charmen ved gamle lortebiler renoveret i Polen - eller store, gamle amerikaner-lokummer med V8-motor. Har tre døtre opkaldt efter Lotus-modeller og er at finde på Le Mans hvert år. Og så skriver han også børnebøger - naturligvis om biler!

Bil Mercedes-Benz E300 (W124)
Drømmebil
Mercedes-Benz E500 (W124)
[email protected]

 

Christian Richter, Børsen-redaktør

 

32-årig østjyde med hang til ældre smadrekasser. Sidste år gik det ud over en Volvo 240 GL fra 1988 indkøbt for 6.000 kr., som nægtede at gå i stykker, men til sidst måtte aflives på grund af noget med en synsindkaldelse. Heldigvis har Christian fundet en smuk gammel BMW 730i med 6-cylindret rækkemotor og manuelt gear. Christian er bror til en af redaktionens andre biltosser Anders Richter. Han er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet på Ekstra Bladet Biler samt freelancet for Bil Magasinet. Senest har han arbejdet som webproducer på kanal5.dk, men savnede bilerne for meget. Som toårig kunne Christian alle bilnavne, og ville udelukkende køres i barnevogn langs de mest trafikerede veje.

Bil BMW 730i
Drømmebil
Aston Martin DBS V8 Vantage (den James Bond kørte i The Living Daylights fra 1987)
[email protected]

 

Søren Juul, journalist

 

32 år og fra Sydsjællaaaand. Indledte sin karriere som mekanikerlærling på et Fiat/Alfa værksted, men skiftede skruenøglen ud med en skolebænk. Havnede i 2005 på Bil Magasinet som rookie, og senere journalist og (mester)fotograf. Formår på besynderlig vis at krejle de sjove biltest til sig - under påskud af, at han nok skal tage billederne. Tager sig af biltest, målinger og fotografering på bladet. Elsker bacon og superbiler, og har et anstrengt forhold til offentlig transport og elbiler.

Bil Nej, Søren bruger primært sin løn på flæsk og bajersk øl
Drømmebil
Ferrari F40
[email protected]

 

Frederik T. Frey, journalist

30-årige Frederik måtte havne på Bil Magasinet med dén opvækst. Hans stedfar er gode gamle Flemming Haslund, der var chefredaktør for Bil Magasinet i starten af 1990'erne. Frederik er præget fornuftigt fra drengeårene, og har i dag en BMW E36 Coupé, nærmere bestemt en 318is. Om den skriver han:

"BMW 318is E36 Coupé er i mine øjne den næstbedste 4-cylindrede BMW. Den bedste er naturligvis den originale M3 E30 fra 80’erne. Jeg har aldrig været vild med biler, der gjorde sig i disciplinen: At køre stærkt i en lige linje. Så da jeg skulle vælge mellem en sportslig 318is med M-gener og f.eks. en “komfortabel” og indrømmet hurtigere, 323i med en 6-cylindret rækkemotor under hjelmen, var jeg ikke i tvivl; jeg er mere til sving end til striben. Det helt perfekte kompromis mellem dynamik og kræfter, som jo er en fuldblods BMW M3, var der nemlig ikke penge til. Min sølvfarvede 318is taler direkte til mig. Omdrejninger, sugemotor og mellemgas er lige min kop the."

Biler BMW 318 is E36 Coupé, 1998
Drømmebil
BMW M3 GTR
[email protected]

 

Christian Thestrup, digital redaktør

Thestrup er mellem 28 og 48 år gammel og står for at lægge videoer af åndssvage russiske bilister på Bil Magasinets stærkt ekspanderende Facebook-side. Han er den på redaktionen, der ved mest om sociale medier og Google-trafik, og er begejstret for håndværktøj i stor størrelse og svømmeture på 3.000 meter.

Biler Saab 9-3 1,8T Sport Combi
Drømmebil En Hirsch-chippet Saab 9-3X 1,9 TTiD 180 Sport Combi 4x4 aut. med kængurugitter og fire Hella-lamper på taget.

 

Art director Mathias Larsen

Mathias Larsen
Mathias Larsen ©bilmagasinet.dk

40-årige Mathias er placeret på redaktionen af Ferrari for at promovere mærkets gade- og racerbiler, merchandise og offentlige omdømme. Han leverer dagligt Ferrari-nyheder internt på redaktionen for at fremme opmærksomheden over for bilmærket, og har iøvrigt ansvaret for, at Bil Magasinet holder den højst mulige internationale layout-standard. Er far, og har italiensk privatbil.

Biler Fiat Punto 1,2, 1998, købt for 5.000 kr.
Drømmebil
Ferrari 458 Italia Spider (hvad ellers?)

 

Layouter Steen Hansen

30-årige Steen H. bruger sine (og konens) penge på at køre sidelæns i diverse Nissan-biler. Efter fornylig at have solgt sin Skyline R32 GTS med lastbilstore turbomøller, spær og en ydelse et sted mellem 300 og 1.000 hk, har han nu købt en Nissan 200 SX uden plader sammen med en kammerat. Den har V8-motor fra Lexus og kan godt flytte sig sidelæns. Steen kører til daglig i Lille-John (billedet) og bor i Skåne, så det er naturligvis snyd med alle de sjove biler.

" target="_blank">Steens Nissan med Lexus V8-motor

Biler Toyota Landcruiser 3,0 TD fra 2000 (Lille-John), Seat Leon 2,0 TDI fra 2006 med næsten 400.000 km på tælleren, Nissan 200SX med Lexus V8-motor til drift

Drømmebil Nissan Skyline C10 fra 1970

 

Repro-specialist (det er derfor, billederne er de fedeste på noget dansk bilblad) Mikael L. Wilken

Mikael L. Wilken
Mikael L. Wilken ©bilmagasinet.dk
Mikael redder ALT, så længe det er skarpt. Bare spørg Bachmann, der betjener et kamera som en tumpe, eller Søren Juul, der kommer med otte billeder og liiige skal have dem sat sammen. Privat kører Mikael motorcykel, men han har dog kørekort til bil. Michael behandler alle typer billeder på Wilken Retouch.

 

Klik her, hvis du har gode idéer til artikler i Bil Magasinet

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen