Nissan Rumble

Skrevet 9. mar 2012 af Mikkel Thomsager. Foto: bilmagasinet.dk

Et facebook-arrangement, som fylder benzin på Uffes bil....

Hvis du synes om Uffe Holms spasmagerier, så fylder du benzin på hans bil!

Hvis det lyder underligt, så gå direkte til Nissan Rumbles facebookside (her), hvor der er slags (video-)forklaring.

Nissan Rumble er et PR-stunt, hvor Nissan har engegeret fire kendte personer fra Danmark (Uffe Holm), Norge (Mariann Thomassen, rocksanger, aldrig hørt om hende før torsdag. Hun bliver næppe et hit i Danmark), Sverige (Patrik Sjöberg, tidligere kendt højdespringer - altså atletik) og Finland (The Dudesons stuntman Jukka
Hildén. Øhhhh han er vist kendt).

De skal køre de fire lande rundt på benzin, som de får bevilget i forhold til hvor mange "Likes" de skaffer sig på den facebook-side, der er dedikeret til formålet. Du skal naturligvis gå direkte til Uffe Holms side.

Det hele ender i Stockholm på torsdag, men det blev skudt af på Østerbro i København i torsdags. Meget hipt, fed fest og underligt koncept.

Men det bedste var, at udsmykningen i Pakhus 11 på Østerbro blandt andet bestod af en Nissan Juke R. Bilen som Thomas Brixen kørte i Dubai i sidste måned, og som er på forsiden af dette nummer af Bil Magasinet.

Den ser jo sindsyg ud ude fra, men jeg var spændt på at se, hvordan den så ud indvendig, hvor Nissan har forsøgt at klone kabinen fra en Juke med den fra en Nissan GT-R. Det var faktisk betydeligt bedre, end jeg havde frygtet. Forbavsende veltilpasset og pæn finish. Det kunne der godt blive en lækker produktionsbil ud af.

Kendsgerningen er, at der ikke bliver flere, end de to, der nu findes.

 

Skriv en kommentar

Mest læste

Savlegaranti: 24 Alpina-modeller
Gallerier 27. mar 2015

Den tyske tuner har insisteret på at tune BMW'er i 50 år. Læn dig tilbage og nyd

Kommentarer

Konkurrence

  • Vind Apples iPad Air 2

    Konkurrence 11. mar 2015

    Tyndere, lettere og hurtigere end sin forgænger. Få den ultimative tablet- og brugeroplevelse med Apples nye iPad Air 2.

Seneste

Video

  • Vi tester BMW X6

    Video 28. mar 2015

    Søren Juul har været et smut i de østrigske alper for at lege med den nye BMW X6. Læs hele testen i det nye magasin, der er på gaden nu, og se en lille video her


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud