Hooligan Hyundai med masser af attitude

Hyundai Genesis

Hyundai Genesis

Skrevet 5. jun 2011 af Mikkel Thomsager. Foto: bilmagasinet.dk

Uge 22/11 Hyundai Genesis HOT

Se mere om: hyundai

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Hyundai univers.

Hyundai

For nogle måneder siden havde vi Hyundai Genesis til test. Det var til sammenligningen med Infiniti G37s og Chevrolet Camaro V6 i BM236, og her påstod Thomas Brixen ihærdigt, at Genesis er en underholdende bil.

Jeg kørte ikke i den, men nåede kun at stikke hovedet ind bag rattet, og jeg var ikke imponeret. Udvendig ser den ok ud, men kabinen virkede uopfindsom, gammeldags, og trist. Det var svært for mig at forstå, at du kunne være sjov at køre i.

I denne uge fik jeg så lejlighed til at prøve den på Ring Knutstorp uden for Helsingborg, og det gav mig en helt ny oplevelse af bilen. 303 hk og baghjulstræk lyder sjovt, og det er det også!

Der er noget umiskendeligt amerikansk over Genesis, som mangler raffinement, og luksusfølelse. Den er rå og simpel i hele sin adfærd. Det er givet vis ikke meningen, men det fede er, at når du slipper den løs på en banen, så kommer det rå og simple bilen til gode. Her går den fra at være en magtfuld coupé til en ren køremaskine, dog handikappet af automatgearet.

Styretøjet er præcist og godt vægtet, og bagvognen kan styres på speederen, så du slet ikke kan lade være med at lægge den sidelæns. Den aspirerer til at blive en ny driftfavorit! Og så i en Hyundai. Det er jeg klart fan af.

 

Skriv en kommentar

Mest læste

Mågevinge med bred røv
Gallerier 20. maj 2015

Tysk specialist sænker og gør Mercedes SLS AMG bredere. Tjek de flotte billeder i galleriet

Kommentarer

Konkurrence

Seneste

Video

  • Vi giver den gas i en SLR McLaren

    Video 21. maj 2015

    Selv om Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter er vant til hurtige biler, blev han alligevel overrasket over kraften i Mercedes SLR McLaren


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud