Tiguan ned i pris

I forhold til Touareg er Tiguan en minibil. Men kun på komforten vinder den store

I forhold til Touareg er Tiguan en minibil. Men kun på komforten vinder den store

Skrevet 8. nov 2010 af Steen Bachmann. Foto: bilmagasinet.dk

Fås med mindre motorer og priser, der nu begynder ved 350.000 kr.

Se mere om: vw, tiguan

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Vw univers.

VW

Det er tre år siden Volkswagen introducerede Tiguan i Danmark, og den får nu reviderede motorer og lavere priser. De begynder nu ved 349.999 kr.

Tiguan var ved introduktionen i 2007 den første bilmodel, der udelukkende var udstyret med motorer med direkte indsprøjtning og trykladning. Nyhed i 2011 er en 122-hestes version af VW's 1,4-liters turbomotor, der hidtil kun har kunnet fås i Tiguan med 150 hk. 

Ny dieselmotor er en 110-hestes version af den velkendte 2,0 TDI. Alle motorer har BlueMotion Technology, hvilket betyder aut. start/stop-teknik og genvinding af bremseenergien. De nye mindre motorer kommer kun til forhjulstræk.

Se Bil Magasinets stortest med VW Tiguan og tre konkurrenter

Tre udstyrsvarianter
Tiguan fås i udstyrsvarianterne Trend & Fun, Sport & Style og Track & Field. De to førstnævnte er primært skabt som allroundere og har frontskørtet trukket langt nedad. Sportsundervognen, der er standard på Sport & Style, er med stram affjedring og afstemt efter enten forhjulstræk eller firehjulstrækket 4MOTION.

Til Trend & Fun får man bl.a. sort tagræling, ESC med vognstabilisering, elektrisk parkeringsbremse med bakkeholder, der gør det enkelt at sætte i gang på stigninger, fartpilot, klima, cd/radio medAUX/MP3 og 8 højttalere som standard.

Sport&Style omfatter dertil tågeforlygter, 17" letmetalfælge, tagræling i krom, 65 pct. mørke ruder bag, sportsforsæder og læderrat.

Tiguan Track & Field har større frihøjde og kan klare tilkørselsvinkler på op til 28°. Standard er firehjulstrækket 4MOTION, 16" letmetalfælge, komfortforsæder, kompas i multifunktionsanlægget, off-road funktioner, og dæktrykskontrol.

I Danmark fås en ny Teknikpakke til 9.990 kr., der omfatter:
* parkeringsassistent med håndfri parkering
* automatisk nedblændeligt bakspejl
* interiørbelysning ved fodlisterne
* elklapspejle
* regnsensor
* følg mig hjem-lys

Tiguan kan trække op til 2500 kg.

Skriv en kommentar

Priseksempler VW Tiguan 2011

1,4 TSI 122 hk, BlueMotion Technology, 15,4 km/l
Pris: 349.999 kr.

2,0 TDI 140 hk, BlueMotion Technology, 18,9 km/l
Pris: 404.999 kr.

1,4 TSI 122 hk Van
Pris: 231.719 kr. inkl. moms.

Mest læste

Koenigsegg CCXR Edition i København
Gallerier 14. maj 2015

De sidste par dage er vores Facebook-side blevet bombarderet med billeder af en Koenigsegg CCXR Edition, der har kørt rundt i København. Vi har samlet nogle af dem her.

Kommentarer

Konkurrence

Seneste

Video

  • Vi giver den gas i en SLR McLaren

    Video 21. maj 2015

    Selv om Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter er vant til hurtige biler, blev han alligevel overrasket over kraften i Mercedes SLR McLaren


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud