Tom skal køre Audi mod resten af verdenseliten

Audi R8 LMS i Race of Champions-trim

Audi R8 LMS i Race of Champions-trim

Skrevet 11. nov 2010 af Mikkel Thomsager. Foto: bilmagasinet.dk

Race of Champions skal blandt andet foregå i Audi R8 LMS

Se mere om: audi, tom k

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Audi univers.

Audi

Når racersæsonen er slut mødes alle sæsonens vindere til den store racerfest, hvor alle møder alle. Arrangementet hedder Race of Champions, og det finder i år sted den 27.-28. november i Esprit-Arena i Düsseldorf.

Også i 2010 er der et imponerende line-up af kørere. Blandt deltagerne er naturligvis Tom Kristensen (Le Mans), Michael Schumacher (F1), Sebastian Loeb (WRC). Men der er også plads til historiske personligheder som Alain Prost.

For danskere kan det også blive interessant at følge Andy Priaulx, der vandt Copenhagen Historic Grand Prix sammen med Jan Heiselberg. Det er dog næppe Andys præstationer i København, der har bragt ham i racershowet i Düsseldorf, men derimod hans tre mesterskaber i WTCC. Inden sidste WTCC-løb i år, der køres den 21. november i Macau, er han dog på andenpladsen uden chance for at vinde mesterskabet.

I år får Tom K. dog en særlig fordel, i det en del af Race of Champions skal køres i to  Audi R8 LMS i GT3-specifikationer.

Læs mere om racerudgaven af Audi R8

Eventet transmitteres på ZDF. Det er uvist, om danske stationer sender fra showet.

Skriv en kommentar

Mest læste

Koenigsegg CCXR Edition i København
Gallerier 14. maj 2015

De sidste par dage er vores Facebook-side blevet bombarderet med billeder af en Koenigsegg CCXR Edition, der har kørt rundt i København. Vi har samlet nogle af dem her.

Kommentarer

Konkurrence

Seneste

Video

  • Vi giver den gas i en SLR McLaren

    Video 21. maj 2015

    Selv om Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter er vant til hurtige biler, blev han alligevel overrasket over kraften i Mercedes SLR McLaren


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud