Tilbagekaldelse: Ferrari 458 Italia

Skrevet 1. sep 2010 af Steen Bachmann. Foto: bilmagasinet.dk

Fire ildebrande på to måneder får fabrikken til at reagere

Se mere om: Ferrari

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Ferrari univers.

Ferrari

---OPDATERET 1. SEPT.---

Ferrari har nu officielt indkaldt Ferrari 458 Italia til en modificering. Den lim, som inderskærmen sidder fast med, kan i sjældne tilfælde ramme et varmeskjold ved udstødningen og derved antændes. Ændringen foretages uden beregning for ejeren på et autoriseret værksted.

--------------

Efter fire ildebrande på to måneder i privatejede Ferrari 458 Italia overvejer Ferrari nu at foretage en officiel indkaldelse af modellen. Formålet vil være at modificere de dele, der er under mistanke for at forårsage brand.

Sidste uge udbrændte en 458 Italia i Costa Mesa, Californien, og da den amerikanske nyhedstjeneste Jalopnik spurgte Ferrari North America om de var bekymret for, at deres biler forvandlede sig til Car-B-Que, var svaret, at der ikke var officiel information tilgængelig om emnet. 

Senere på ugen dukkede en video op på Youtube med en 458 Italia i flammer på en kinesisk landevej, hvorefter Ferrari meddelte sine eruopæiske forhandlere, at de var meget bekymrede:

http://www.youtube.com/watch?v=JRHJACxTAUs

En talsmand siger til hjemmesiden Just-Auto, at det er vigtigt at skelne mellem motorbrand og udefrakommende faktorer, der kunne involvere førerfejl eller forkert betjening af bilen. 

Ferrari skriver:

The company is currently investigating the particular incidents in which vehicles have apparently been involved in a vehicle fire, and it is currently treating these as separate incidents.

(Virksomheden undersøger de specifikke hændelser, hvor køretøjer tilsyneladende har været involveret i ildebrand, og betragter indtil videre disse som separate hændelser).

Skriv en kommentar

Mest læste

Bilsamleren Sam Pack sælger 130 biler
Gallerier 12. nov 2014

Bilsamleren Sam Pack har sat 130 af sine elskede biler på auktion i Dallas. Vi bladrer i kataloget

Kommentarer

Et super tilbud

Konkurrence

Seneste

Video


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud