Regning på 1,8 mio. kr. for at snyde med prøveplader

Skrevet 23. jul 2010 af Steen Bachmann. Foto: bilmagasinet.dk

Dansk Ferrari-fører stoppet i Saltum med ulovlige plader. Det koster

Se mere om: Ferrari

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Ferrari univers.

Ferrari


Dyre biler er ikke noget særsyn i Skagen i denne tid, når det danske jetset danderer den under solen. Men en Ferrari på prøvenummerplader undgik ikke SKATs skarpe blik, og bilisten - en århusianer på en lille smuttur - kan nu se frem til en klækkelig bøde på ikke mindre end 1,8 mio. kr.

Luksusbilen, viste det sig, havde nemlig været undervejs i 14 dage på prøvenummerplader, og ifølge loven er det kun tilladt at køre rundt på nævnte plader i én dag. Det vidste føreren af bilen formentlig godt.

”Ejeren accepterede, men han var ikke særlig glad for at miste sit køretøj midt i ferien,” fortæller Lars Kramer fra SKAT.

Det er i forbindelse med det årlige motorcykeltræf i Skagen, at SKAT i samarbejde med færdselspolitiet er på udkig efter syndere. Og her i Saltum - nær Blokhus - var der altså fuld gevinst for skattefar.

Udover den store regning fik bilisten en bøde oveni for at køre ulovligt. Det er ikke oplyst hvilken Ferrari-model, der er tale om.

Kilde: P4 Nordjylland

Skriv en kommentar

Mest læste

Mågevinge med bred røv
Gallerier 20. maj 2015

Tysk specialist sænker og gør Mercedes SLS AMG bredere. Tjek de flotte billeder i galleriet

Kommentarer

Konkurrence

Seneste

Video

  • Vi giver den gas i en SLR McLaren

    Video 21. maj 2015

    Selv om Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter er vant til hurtige biler, blev han alligevel overrasket over kraften i Mercedes SLR McLaren


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud