Regning på 1,8 mio. kr. for at snyde med prøveplader

Skrevet 23. jul 2010 af Steen Bachmann. Foto: bilmagasinet.dk

Dansk Ferrari-fører stoppet i Saltum med ulovlige plader. Det koster

Se mere om: Ferrari

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Ferrari univers.

Ferrari


Dyre biler er ikke noget særsyn i Skagen i denne tid, når det danske jetset danderer den under solen. Men en Ferrari på prøvenummerplader undgik ikke SKATs skarpe blik, og bilisten - en århusianer på en lille smuttur - kan nu se frem til en klækkelig bøde på ikke mindre end 1,8 mio. kr.

Luksusbilen, viste det sig, havde nemlig været undervejs i 14 dage på prøvenummerplader, og ifølge loven er det kun tilladt at køre rundt på nævnte plader i én dag. Det vidste føreren af bilen formentlig godt.

”Ejeren accepterede, men han var ikke særlig glad for at miste sit køretøj midt i ferien,” fortæller Lars Kramer fra SKAT.

Det er i forbindelse med det årlige motorcykeltræf i Skagen, at SKAT i samarbejde med færdselspolitiet er på udkig efter syndere. Og her i Saltum - nær Blokhus - var der altså fuld gevinst for skattefar.

Udover den store regning fik bilisten en bøde oveni for at køre ulovligt. Det er ikke oplyst hvilken Ferrari-model, der er tale om.

Kilde: P4 Nordjylland

Skriv en kommentar

Mest læste

Hold fast! Det er en Tesla!
Video 27. jan 2015

Denne mand filmer sine venners reaktion, når han træder speederen i bund i sin Tesla P85D. Se de fantastiske reaktioner

Kommentarer

Går du glip af noget?

  • Følg Bil Magasinet på Facebook

    Bil Nyheder 16. jan 2015

    Følg livet på redaktionen og være først med bilnyheder, konkurrencer, videoer og meget, meget mere. Like Bil Magasinet på Facebook - så går du ikke glip af noget.

Skal Bil Magasinet fortsat være til at betale - og på dansk, så giv os et like i kampen mod regeringens forslag om at pålægge skat på dansksprogede magasiner.

Seneste

Et super tilbud


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud