Lige ved og næsten

Mercedes E320 CDi Cabriolet

Mercedes E320 CDi Cabriolet

Skrevet 1. apr 2010 af Mikkel Thomsager. Foto: bilmagasinet.dk

Uge 13/10 Mercedes-Benz E350 CDI Cabriolet HOT

Se mere om: mercedes

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Mercedes univers.

Mercedes-Benz


Jeg er en sucker for åbne biler. Det er Anders Richter, der skriver testen af Mercedes E350 CDi Cabriolet, men jeg stjal den én dag for at sikre mig, at det stadig er fedt at køre åben bil.

Det er det.

Det er naturligvis en lækker - HOT - bil, men den står i direkte konkurrence med Audi A5 Cabriolet og BMW 3-serie Cabriolet, og skal jeg være ærlig, tror jeg E-klassen havner sidst på min scoreliste over de tre.

A5 Cabriolet er fantastisk homogén, den har stadig den bedste finish i kabinen af de tre, og så er det klart den mest vridningsstabile af de tre. BMW 3-serie er omvendt den mindst vridningsstabile af de tre. Underligt, for det koster på dynamikken, og det ligner ikke BMW. Men der skal rigtig meget til, for at jeg vælger BMW's seks-cylindrede motorer fra. Så den får andenpladsen, hvorfor E-klassen må nøjes med tredjepladsen.

350CDi-motoren er i sig selv et velfungerende stykke mekanik. Men diesel i en cabriolet. Argghh, det tror jeg ikke.

Skriv en kommentar

Mest læste

Mød køreskoleeleven fra helvede
Video 26. mar 2015

Se en flok køreskolelærere blive skræmt fra vid og sans, når deres nørdede elev pludelig begynder at drifte rundt på en parkeringsplads

Kommentarer

Konkurrence

  • Vind Apples iPad Air 2

    Konkurrence 11. mar 2015

    Tyndere, lettere og hurtigere end sin forgænger. Få den ultimative tablet- og brugeroplevelse med Apples nye iPad Air 2.

Seneste

Video

  • Se den vilde VW Amarok Hunter Edition

    Video 19. mar 2015

    Kig med når Mikkel Thomsager viser rundt i enhver jægers vildeste drøm, nemlig en VW Amarok Hunter Edition, der er udstyret med alt fra kaffemaskine til våbenskab


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud