Lige ved og næsten

Mercedes E320 CDi Cabriolet

Mercedes E320 CDi Cabriolet

Skrevet 1. apr 2010 af Mikkel Thomsager. Foto: bilmagasinet.dk

Uge 13/10 Mercedes-Benz E350 CDI Cabriolet HOT

Se mere om: mercedes

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Mercedes univers.

Mercedes-Benz


Jeg er en sucker for åbne biler. Det er Anders Richter, der skriver testen af Mercedes E350 CDi Cabriolet, men jeg stjal den én dag for at sikre mig, at det stadig er fedt at køre åben bil.

Det er det.

Det er naturligvis en lækker - HOT - bil, men den står i direkte konkurrence med Audi A5 Cabriolet og BMW 3-serie Cabriolet, og skal jeg være ærlig, tror jeg E-klassen havner sidst på min scoreliste over de tre.

A5 Cabriolet er fantastisk homogén, den har stadig den bedste finish i kabinen af de tre, og så er det klart den mest vridningsstabile af de tre. BMW 3-serie er omvendt den mindst vridningsstabile af de tre. Underligt, for det koster på dynamikken, og det ligner ikke BMW. Men der skal rigtig meget til, for at jeg vælger BMW's seks-cylindrede motorer fra. Så den får andenpladsen, hvorfor E-klassen må nøjes med tredjepladsen.

350CDi-motoren er i sig selv et velfungerende stykke mekanik. Men diesel i en cabriolet. Argghh, det tror jeg ikke.

Skriv en kommentar

Mest læste

Koenigsegg CCXR Edition i København
Gallerier 14. maj 2015

De sidste par dage er vores Facebook-side blevet bombarderet med billeder af en Koenigsegg CCXR Edition, der har kørt rundt i København. Vi har samlet nogle af dem her.

Kommentarer

Konkurrence

Seneste

Video

  • Vi giver den gas i en SLR McLaren

    Video 21. maj 2015

    Selv om Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter er vant til hurtige biler, blev han alligevel overrasket over kraften i Mercedes SLR McLaren


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud