Mikro-Aston klar til salg

Aston Martin Cygnet

Aston Martin Cygnet

Skrevet 16. dec 2009 af Mikkel Thomsager. Foto: bilmagasinet.dk

Aston Martin Cygnet er DB9-tilbehør

Se mere om: aston martin

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Aston martin univers.

Aston Martin
Hvordan er man miljøbevidst, når man kører Aston Martin? Spørgsmålet har pint Aston Martin så meget, at de er kommet med en radikal løsning. Den hedder Cygnet og er en mikrobil, du kan blære dig med, når mijøeliten påtaler V12-bulderet fra din DBS.

Aston Martin Cygnet er reelt en redesignet Toyota iQ tilsat læder, lak og luksus (men ikke B&O-lyd), og tanken er, at bilen i første omgang udelukkende skal tilbydes Aston Martin-ejere, som på den måde kan købe miljøaflad i god stil.

Prisen er ukendt, men engelske medier spår, at den bliver lige under 20.000 pund (170.000 kr.) i England, hvilket er næsten det dobbelte af en almindelig Toyota iQ. I første omgang er Cygnet forbeholdt England.

Cygnet har dog en anden og ikke uvæsentlig rolle i Aston Martins strategi. EU er nemlig i færd med at fastlægge regler for, hvor meget CO2 en bilproducents bilprogram gennemsnitligt må udlede. Her ligger Aston Martin-programmet helt sikkert i den tunge ende. Cygnet vil give bedre balance - hvis den kan sælges.

Skriv en kommentar

Mest læste

Her er verdens dyreste bilnøgle
Gallerier 10. apr 2015

Koeniegsegg har lavet en bilnøgle til 2,2 millioner kroner. Se den og fem andre eksempler på vildt ekstraudstyr til biler her

Kommentarer

Konkurrence

  • Vind Apples iPad Air 2

    Konkurrence 11. mar 2015

    Tyndere, lettere og hurtigere end sin forgænger. Få den ultimative tablet- og brugeroplevelse med Apples nye iPad Air 2.

Seneste

Video

  • Se den vilde VW Amarok Hunter Edition

    Video 19. mar 2015

    Kig med når Mikkel Thomsager viser rundt i enhver jægers vildeste drøm, nemlig en VW Amarok Hunter Edition, der er udstyret med alt fra kaffemaskine til våbenskab


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud