Ny Golf Plus

Bemærk den nye grill og de nye forlygter

Bemærk den nye grill og de nye forlygter

Skrevet 4. dec 2008 af Carsten Nymann. Foto: bilmagasinet.dk

VW præsenterer på Bologna-showet en fornyet Golf Plus

Se mere om: plus, facelift, vw, golf, motor

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Vw univers.

VW
Efter tre et halvt år på markedet er det blevet tid til en fornyelse af VW's kompakte MPV Golf Plus, som står på Bologna Motor Show i denne uge.

Den nye Plus har fået ændret front-partiet med andre lygter, ny, ikke indrammet grill og én ubrudt forkofanger, så den passer bedre ind i VW's nye designsprog.Ikke mindst har operationen opdateret bilen ift. den nye Golf VI.

En ny bagkofanger, en serie nye fælge og en ny type tagrælinger er der dog også blevet plads til.

Indendørs er det detaljer såsom nye stoffer, der skinner i øjnene, men vigtigst af alt har nu også Plus fået gavn af de nye instrumenter med højopløselige displays og ny betjening af klimaanlægget.Hvad angår motor og transmission adopterer Golf Plus ligeledes det fornyede program fra Golf VI, hvilket inkluderer en række TDI-motorer med 90-140 hk og forbedret brændstoføkonomi.

DSG-gearkasser med seks eller syv trin har nu fuldstændig fordrevet den traditionelle automatgearkasse i Golf Plus, mens tekniske godter såsom adaptiv fartpilot, park assist og bakkamera nu fås til Plus.

Udstyrsniveauerne følger også Golf VI, således at de hedder Trendline, Comfortline og Highline som topversion.

Samtidig med den nye Golf Plus lancerer VW også en særlig Collectors Edition af bilen med et mere lækkert interør og special-lakering.

Skriv en kommentar

Mest læste

Her er verdens dyreste bilnøgle
Gallerier 10. apr 2015

Koeniegsegg har lavet en bilnøgle til 2,2 millioner kroner. Se den og fem andre eksempler på vildt ekstraudstyr til biler her

Kommentarer

Konkurrence

  • Vind Apples iPad Air 2

    Konkurrence 11. mar 2015

    Tyndere, lettere og hurtigere end sin forgænger. Få den ultimative tablet- og brugeroplevelse med Apples nye iPad Air 2.

Seneste

Video

  • Se den vilde VW Amarok Hunter Edition

    Video 19. mar 2015

    Kig med når Mikkel Thomsager viser rundt i enhver jægers vildeste drøm, nemlig en VW Amarok Hunter Edition, der er udstyret med alt fra kaffemaskine til våbenskab


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud