Ny Golf Plus

Bemærk den nye grill og de nye forlygter

Bemærk den nye grill og de nye forlygter

Skrevet 4. dec 2008 af Carsten Nymann. Foto: bilmagasinet.dk

VW præsenterer på Bologna-showet en fornyet Golf Plus

Se mere om: plus, facelift, vw, golf, motor

Se flere artikler, videoer, tests og alle modeller i vores Vw univers.

VW
Efter tre et halvt år på markedet er det blevet tid til en fornyelse af VW's kompakte MPV Golf Plus, som står på Bologna Motor Show i denne uge.

Den nye Plus har fået ændret front-partiet med andre lygter, ny, ikke indrammet grill og én ubrudt forkofanger, så den passer bedre ind i VW's nye designsprog.Ikke mindst har operationen opdateret bilen ift. den nye Golf VI.

En ny bagkofanger, en serie nye fælge og en ny type tagrælinger er der dog også blevet plads til.

Indendørs er det detaljer såsom nye stoffer, der skinner i øjnene, men vigtigst af alt har nu også Plus fået gavn af de nye instrumenter med højopløselige displays og ny betjening af klimaanlægget.Hvad angår motor og transmission adopterer Golf Plus ligeledes det fornyede program fra Golf VI, hvilket inkluderer en række TDI-motorer med 90-140 hk og forbedret brændstoføkonomi.

DSG-gearkasser med seks eller syv trin har nu fuldstændig fordrevet den traditionelle automatgearkasse i Golf Plus, mens tekniske godter såsom adaptiv fartpilot, park assist og bakkamera nu fås til Plus.

Udstyrsniveauerne følger også Golf VI, således at de hedder Trendline, Comfortline og Highline som topversion.

Samtidig med den nye Golf Plus lancerer VW også en særlig Collectors Edition af bilen med et mere lækkert interør og special-lakering.

Skriv en kommentar

Mest læste

Læsernes Gumball 3000-billeder
Gallerier 26. maj 2015

Har du skudt nogle af bilerne fra årets Gumball 3000-karavane? Send dem til os på facebook.com/bilmagasinet - så lægger vi dem på sitet, så alle kan nyde dem.

Kommentarer

Konkurrence

  • Hvem vinder valget?

    Konkurrence 27. maj 2015

    Hvis du får ret i, at Helle vinder, sætter vi en designertaske til en værdi af 10.000 kr. på højkant. Omvendt, hvis Lars Løkke Rasmussen vinder, og det ham, du tror på, er der fadøl til en værdi af 10.000 kr.

Seneste

Video

  • Se Gumball-bilerne køre om kap

    Video 27. maj 2015

    Årets Gumball-karavane stoppede hos Koenigsegg i Sverige, hvor flere af superbilerne kørte om kap på test-anlægget. Kig med her.


Abonnér på BIL MAGASINET nu! Se alle tilbud