Stem på Årets Speedway-kører

Den 4. februar løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Her kan du stemme på Årets Speedway-kører.

15. december 2015 af Dansk Motorsports Award

Torsdag den 4. februar 2016 løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Det hele foregår i MCH Messecenter Herning, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde i de forskellige kategorier.

Nedenfor kan du bestemme, hvem der fortjener prisen som Årets Speedway-kører 2015. Prisen gives til den kører, der i 2015 har leveret de bedste resultater nationalt eller internationalt. De nominerede er indstillet af DASU’s sportschef og formanden for DASU’s udvalg.

Og de nominerede til prisen som Årets Speedway-kører 2015 er:

Peter Kildemand
Peter fik sit internationale gennembrud i 2014 og har fortsat fremgangen i 2015, som bød på en samlet 9. plads i SGP VM serien, hvor han kun deltog i ¾ af sæsonen grundet hans status som reserve ved sæsonstart. En skade til polske Jaroslaw Hampel gav dog lige pludselig Peter chancen og den greb han med en række toppræstationer, kulminerende med SGP sejren på hjemmebane i Horsens! Efter sæsonen blev Peter fortjent belønnet med et permanent Wild Card til SGP i 2016. Slutteligt var Peter også en bærende kraft på landsholdet, der fik sølv ved Hold-VM i Vojens med Peter som topscorer.

Nicki Pedersen
Nicki er blevet 38 år, men i speedway er det jo ingen alder, hvilket Nicki har været med til at bevise i 2015. Nicki gentog 3. pladsen fra 2014 i SGP og kom dermed endnu engang på podiet. Endnu mere imponerende vandt Nicki henover sæsonen Grand Prix’erne i Finland, Sverige og slutteligt i Torun, Polen. Derudover vandt Nicki sølv i SEC EM-serien og Guld ved Best Pairs. På liganiveau havde Nicki også succes med guld i Polen og bronze i Sverige. Alt i alt en imponerende sæson af Nicki, som vi helt sikkert kan have store forventninger til igen i 2016.

Mads Hansen
Mads var sidste år nomineret til årets talent og på trods af at han ikke vandt prisen kan vi et år senere konkludere at nomineringen var mere end berettiget. Mads rykkede op på en større speedwaycykel, hvilket 2015 viste var den helt rigtige beslutningen. Mads vandt i en alder af 15 år VM guld i 250cc på langbane og sølv i EM i 250cc og fastslog, at han uden tvivl er godt på vej til at blive en af fremtidens store speedway-navne.

Anders Thomsen
Anders er en ung speedway-kører, der i år har vist sit store potentiale med en række store præstationer på U21 niveau. Anders vandt U21 VM sølv og kom et skridt højere op på podiet i EM, hvor han tog guldet. Som en del af et hold var Anders også stærkt kørende og sammen med resten af U21 landsholdet vandt han sølv ved U21 Hold VM i Australien. Endelig sluttede Anders af med at blive Danmarksmester for hold sammen med resten af Munkebo Scorpions. Det bliver spændende at følge Anders de kommende år.

Husk at afgive din stemme i de andre kategorier.

 

Årets Speedway-kører er sponsoreret af Dansk Metal


Hvem skal have prisen, som årets speedway-kører?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...