Stem på Årets Motorsports Event

Den 4. februar løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Her kan du stemme på Årets Motorsports Event.

15. december 2015 af Dansk Motorsports Award

Torsdag den 4. februar 2016 løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Det hele foregår i MCH Messecenter Herning, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde i de forskellige kategorier.

Nedenfor kan du være med til at bestemme, hvem der fortjener prisen for Årets Motorsports Event 2015. De nominerede, der er indstillet af DMU og DASU, er: 

Padborg Park Night Race
Danish Supertourisme Turbo-serien skabte i sin debutsæson et nyt initiativ med inspiration fra store, internationale løb. Padborg Night Race den 12. september blev kørt i tusmørke og efter mørkets frembrud. Det skabte en stemning på en kunstigt oplyst Padborg Park, der ledte tankerne hen på blandt andre 24-timersløbet på Le Mans.
I tilgift kunne tilskuerne nyde de mange underholdningstilbud der var stablet på benene til en unik oplevelse.

NEZ Rallycross Championship Nysumbanen
NEZ (North European Zone) afviklede en mesterskabs-tællende afdeling i rallycross og crosskart på Nysumbanen under de bedst tænkelige rammer. En flot bane i flotte omgivelser med godt vejr og et talstærkt publikum dannede12. august rammerne for et internationalt mesterskabsløb, der blev afviklet på fornem manér, så dansk offroadsport viste sig fra sin bedste side – også med danske kørere blandt de bedste.
Næste skridt for ambitiøse Motorsport Nordjylland er en afdeling af EM!

Speedway GP Horsens
Horsens debuterede den 8. august 2015 som vært for et Speedway Grand Prix og det blev en stor succes. De fem danskere leverede fantastiske præstationer foran de knap 13.000 tilskuere - og dermed et udsolgt Casa Arena i Horsens. 3 danskere nåede semifinalen inden aftenen kulminerede i en dramatisk finale, som blev vundet af Peter Kildemand foran et begejstret og højlydt publikum i det smukke solskin. Horsens gentager successen i 2016.

24MX DM Motocross serien
24MX DM Motocross serien har igennem de seneste år været inde i en fantastisk udvikling, og med MX-Event gruppen som den organisatoriske motor, er der sammen med de arrangerende klubber fundet et stærkt koncept. Serien har sit eget magasin, og har i 2015 fået TV tid på både kanalsport og TV3 sport, ligesom det også er lykkedes at tiltrække et samlet antal publikummer på mere end 10.000 mennesker. På banen har der været udenlandsk deltagelse af kørere fra USA, Sverige, Norge og Holland, som sammen med de danske kørere og teams har leveret nogle utroligt spændende løb i en fantastisk atmosfære.

Husk at afgive din stemme i de andre kategorier.

 

Årets Motorsports Event er sponsoreret af Segafredo Zanetti


Hvem skal have prisen, som årets motorsports event?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...